Piedone restaurant "Jour-Fixe"
imobil in litigiu

Cioran | Litigiu-Gramont 23 | Piedone | restaurant Jour-Fixe

Despre speta

Am dobandit in anul 1990 prin contract de vanzare-cumparare,  imobilul pe suprafata de 100mp compus din: 2/doua camere, holl, vestibul, baie si debara la PARTER ; 2/doua camere, holl, bucatarie, WC si camara la DEMISOL plus garaj (constr. provizorie) in CURTE, situat in str. Gramont  nr. 23, sector 4, Bucuresti. Terenul in suprafata de 100 mp. aferent constructiei, atribuit in folosinta lui Oancea Costica prin Decizia nr.603/1990 a Consiliului Popular al sect 4 Bucuresti, tr.4351/90 Not.S.4, mi s-a transmis cu acelasi titlu.

Pe terenul liber de constructii ( 94,62mp curte ) pentru care aveam la acea data un contract de inchiriere cu ICRAL Berceni, mi-am propus sa construiesc o cladire noua - parter spatiu comercial- vecina cu cladirea existenta. In Iunie 1991 am primit Avizul favorabil nr.65476/146 G/1991 de la Serviciul Urbanism al Primariei sect.4. Am inceput edificarea acestei constructii in august 1991 fara Autorizatie de Construire.

 La edificarea acestei constructii  am avut acordul fostei sotii  Draghici Maria (fosta Cioran), care si dupa ce a cunoscut Decizia de trecere in proprietate a terenului in 1992, a optat pentru ca doar eu sa construiesc prin mijloace proprii pe terenul trecut in proprietate comuna. - (mijloace proprii insemnand sumele de bani obtinute  din vanzarea instrumentelor muzicale si instalatiilor electonice necesare pentru exercitarea profesiei mele  pe care le-am folosit pana atunci sa-mi castig venituri pentru existenta).

Constructia a fost finalizata si am inceput activitati comerciale din luna aprilie1992 in aceasta cladire,  obtinand  Avizele  Sanitar-veterinare si P.C.I. pentru acesta noua cladire de 89 mp, necesare functionarii legale in aceast spatiu, ca unitate de alimentatie publica. - CAFE BAVARIA  in cadrul S.C. Wester Delta Romania s.r.l.

In anul 1996,  eu si fosta sotie am vandut  imobilul bun comun - casa  100 mp - si terenul in suprafata de 194.62mp in dorinta de a rezolva  problema partajului, urmare a divortului intervenit intre timp.

Cladirea edificata (pe teren in proprietate 94.62mp) devenit si sediu social, nu a facut parte din fondul vanzarii si nu facea obiectul iesirii din indiviziune.

  Mai departe prin vanzari successive imobilul a fost dobandit in 1998 de Bosard Mihail si Iolanda, care au vandut imobilul la randul lor in 2007  catre S.C. "A.R.C. 2002" srl , iar aceasta societate a vandut in anul 2010 catre S.C. GOD TRUST ENTERPRISES  S.R.L

La aceasta data  cladirea edificata de mine  inca din anul 1992, fara Autorizatie de Construire pe terenul in proprietate de 94.62 mp.se afla in posesia S.C. God Trust Enterprises s.r.l. (actionar principal Vlad Popescu -fiul lui PIEDONE), care in ritm alert, din luna martie 2010, au mansardat partea de constructie dobandita prin cumparare, dar au trecut la a extinde cu inca un nivel si mansarda constructia mea,( vecina cu a D-lor), edificata de mine fara autorizatie ?! (restaurant  JOUR-FIXE) – piedone restaurant

Piedone are o deosebita pricepere si inspiratie in a dobandi drepturi ce nu-i apartin dupa cum simte nevoia, cand la permise auto, cand la functii sau la proprietati!